Ege Postası
Geri

Bucaspor As Başkanı: Büyükşehir, söz verdiği 1 milyon 750 bin TL'yi yatırsın

BUCASPOR Asbaşkan Adnan Dolma, "Büyükşehir Belediyesi yasal olarak bütçesinin binde 7’si oranında amatör kulüplere yardım yapabilir. Bize söz verdikleri 1 milyon 750 bin TL’yi Bucaspor Gençlik Geliştirme Derneği’ne (BGG) yatırsınlar. Biz de kulübe aktaralım" dedi.
Bucaspor As Başkanı: Büyükşehir, söz verdiği 1 milyon 750 bin TL'yi yatırsın
Haberler / Spor
13 Eylül 2013 Cuma 09:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bucaspor ile Buca Belediyesi arasındaki gerginlik sürerken, kulüpten İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yeni bir teklif götürüldü. Dolma, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden bağış değil, haklarını istediklerini söyledi.

Dolma, altyapıya ayda 100 bin TL harcama yaptıklarını, 500 bin TL kaynak yaratılması halinde ocak ayına kadar sıkıntı ile karşılaşmayacaklarını aksi takdirde kongre kararı alacaklarını bildirdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası