Ege Postası
Geri

Bucaspor Bireysel Hata Kurbani

PTT 1'inci Lig’de öne geçtiği maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 2-1 yenilen Bucaspor bireysel hataların kurbanı oldu. Zirve yarışı veren İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un çok güçlü bir takım olduğunun...
Bucaspor Bireysel Hata Kurbani
Haberler / Spor
19 Ocak 2014 Pazar 15:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PTT 1'inci Lig’de öne geçtiği maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 2-1 yenilen Bucaspor bireysel hataların kurbanı oldu.
Zirve yarışı veren İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un çok güçlü bir takım olduğunun belli olduğunu dile getiren teknik direktör Mustafa Bahadır, iki golü de kendi hataları sonucu yediklerini belirterek, "Rakip hatalarımızın cezasını kesti" dedi.
Öne geçince takımın skoru koruma adına geriye yaslandığını söyleyen teknik direktör bahadır, "İkinci yarıda orta sahada üretken olamadık. Ama yine de maçın hakkı beraberlikti" diye konuştu.
Galatasaraylı Anıl, Şanlıurfasporlu Yasin’le anlaşan, transfer yasağını kaldırarak bu hafta resmi imzaları attırmayı hedefleyen Bucaspor'da Bahadır, "Eksik bölgeleri biran önce takviye etmeliyiz" diye konuştu. MK(YC/AÖ)
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası