Bucaspor Tuzla'da moral arıyor
Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda son 16'ya kalmayı başaran, geçen hafta ise 2. Lig Kırmızı Grup'ta evinde oynaması gereken Amed Sportif maçı yoğun yağış nedeniyle ertelenen düşme hattındaki Bucaspor yarın ligde Tuzlaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Tuzla Belediye Sahası'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakayı Mehmet Güngör yenetecek. Fırtına'da sakatlıkları süren golcü Hasan Kaşıkara ile orta sana Kadir Bilimlier forma giyemeyecek.
Mali kriterleri yerine getirmediği için Ulusal Kulüp Lisansı alamayıp Futbol Fedenasyonu tarafından 3 puanı silinen, kadrosundaki önemli isimleri devre arasında kaybeden sarı-lacivertlilerde Teknik Direktör Suat Kaya iddialı konuştu. Kupada son 4 maçı galibiyetle tamamladıklarını hatırlatan Kaya, "Tuzlaspor maçını kazanarak ligde de çıkışa geçeceğiz. Hedefimiz bir an önce ateş hattından uzaklaşmak. Genç kadroyla mücadele ediyoruz ama futbolcularım çok iyi motive oldu" dedi. (DHA)