Ege Postası
Geri

Bucaspor'a çifte müjde

İkinci Lig Beyaz Grup'ta cumartesi günü deplasmanda Pendikspor'la karşılaşacak Bucaspor'a çifte müjde geldi.
Bucaspor'a çifte müjde
Haberler / Spor
20 Ekim 2016 Perşembe 13:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sarı lacivertli ekipte ikinci haftada oynanan Fethiyespor maçında dizinden sakatlanan Mehmet İncebacak ve Türkiye Kupası'ndaki Sivas Belediyespor müsabakasında kafatası çatlayan golcü Burak Aydın'ın iyileştiği belirtildi. Teknik Direktör İlker Seven uzun süredir takımdan ayrı kalan Mehmet ve Burak'ın Pendikspor maçı kadros unda yer alacağını söyledi.

Sadece kırmızı kart cezalısı Erkan Taşkıran'dan faydalanamayacaklarını ifade eden İlker Seven, takımının deplasman performansına da güvendiğini söyledi. Bu sezon dış sahada 3 maçın 2'sini kazandıklarını hatırlatan deneyimli çalıştırıcı, "Topladığımız 10 puanın 6'sını dışarıda aldık. Pendikspor'u da yenebilecek güçteyiz. Maalesef evimizde istediğimiz skorları alamıyoruz. O nedenle kayıplarımızı deplasmanda telafi etmek zorundayız" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası