Ege Postası
Geri

Bucaspor'a geçer not

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren 2'nci Lig Kırmızı Grup ekibi Bucaspor, oynadığı ikinci özel maçta 3'üncü Lig temsilcisi Kocaelispor'u Hasan'ın golüyle 1-0 yenerken, Başkan Ahmet Doğan ve Teknik Direktör Ahmet Yıldırım takımın iyi yolda olduğunu söyledi.
Bucaspor'a geçer not
Haberler / Spor
4 Ağustos 2017 Cuma 12:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bolu'da kafileyi yalnız bırakmayan Başkan Doğan, 2-1 kazanılan Bandırmaspor karşılaşmasının ardından Kocaelispor'u da yenmenin kendilerine moral verdiğini belirterek, "Özel maçları sonuç odaklı değerlendirmiyorum ama kazanma alışkanlığını şimdiden edinmeliyiz. Yönetim olarak takımdan memnunuz. Ligin başlamasına 3 haftadan fazla süre var. O güne kadar tüm eksiklikler giderilir" dedi. 

Teknik Direktör Yıldırım da maçlarda tüm futbolculara şans verdiğini söyledi. Tecrübeli ve genç oyuncuların uyum içinde çalıştığını dile getiren Yıldırım, "Herkes formayı kapmak için yoğun çaba gösteriyor. Günde çift idman yapıp karşılaşmalara çıkıyoruz. Bazen yorgunluk göze çarpsa da sistem yavaş yavaş oturuyor" açıklamasını yaptı. Sarı-lacivertliler yarın Zonguldak Kömürspor'la, 7 Ağustos Pazartesi günü de Sakaryaspor'la karşı karşıya gelip İzmir'e dönecek.

Bucaspor, İzmir'de de en az 2 hazırlık karşılaşmasına daha çıkacak. Öte yandan yeniden anlaşma sağlanan Zafer'in sakatlığından ötürü Bolu'ya gitmeyeceği, idmanlarını İzmir'de sürdüreceği öğrenildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası