Ege Postası
Geri

Bucaspor aradığı teknik direktörü buldu

Spor Toto 2'nci Beyaz Grup'ta yeni sezonun hazırlıklarına başlayan Bucaspor'un son olarak Amed Sportif'i çalıştıran Teknik Direktör Taner Taşkın'la prensipte anlaştığı öğrenildi.
Bucaspor aradığı teknik direktörü buldu
Haberler / Spor
18 Mayıs 2017 Perşembe 13:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Daha önce Mehmet Aureilo, Tarık Daşgün, Yılmaz Özlem, Zeki Çakır, Turgut Uçar ve Mesut Toros gibi isimleri gündemine alan yönetimin Taşkın'la yaptığı görüşmenin olumlu geçtiği ifade edildi.

Dün İzmir'e gelerek Başkan Ahmet Doğan'la görşen Taner Taşkın'ın bazı küçük pürüzlerin giderilmesi durumunda Bucaspor ile resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Teknik direktörlük kariyerine 2007 yılında Turgutluspor'da başlayan deneyimli teknik adam, Samsunspor, Menemen Belediyespor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor ve Sarıyer'de çalıştı. Taşkın. 2013-2014'te Menemen Belediyespor'u 3. Lig'de 2. Lig'e, geçen sezon da Manisaspor 2. Lig'den TFF 1. Lig'e çıkarmayı başardı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası