Ege Postası
Geri

Bucaspor'da Alpay'la Atakan'ın talibi çok

İkinci Lig Beyaz Grup'ta sezonu 40 puanla 13'üncü sırada bitiren Bucaspor'da iç transfer çalışmalarını sürdüren yönetim, genç futbolculara gelen teklifleri de değerlendiriyor.
Bucaspor'da Alpay'la Atakan'ın talibi çok
Haberler / Spor
2 Mayıs 2017 Salı 14:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sezon ortasında Bursaspor ve Medipol Başakşehir'in izlettiği Alpay için sarı lacivertli kuulübe Kasımpaşa'nın resmi teklif sunduğu öğrenildi. Yöneticiler, milli futbolcuyu yüksek bonservis bedeliyle satıp biraz olsun rahatlamayı planlarken, geçen ay profesyonel yapılan orta saha Atakan'ın da Süper Lig takımlarının radarında olduğu belirtildi. Çeşitli yaş kategorilerinde toplam 35 kez milli formayı giyen 17 yaşındaki Atakan'ı da Bursaspor'un takip ettiği dile getirildi.

Başkan Ahmet Doğan, Bucaspor'daki gençlerin yıllardır üst liglerdeki takımların dikkatini çektiğini hatırlatarak, "Oyuncularımıza gelen doğrudan ya da dolaylı teklifler var. Bu teklifleri kendi içimizde değerlendirip, hem kulübümüz hem de futbolcularımız için en doğru kararı vereceğiz. Altyapımızı daha da güçlendirip her sezon önemli yetenekleri Türk futboluna kazandıracağız" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası