Ege Postası
Geri

Bucaspor'da Saruhan ve Devrim kaldı

TFF 3'üncü Lig'in yeni ekiplerinden Bucaspor'da alacakları için kulübe Futbol Federasyonu aracılığı ile ihtarname çeken genç oyuncular Saruhan Fındıkçı ve Devrim Bekar'ın serbest kalmaları engellendi.
Bucaspor'da Saruhan ve Devrim kaldı
Haberler / Spor
20 Haziran 2018 Çarşamba 11:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçen hafta yapılan kongrede kulübün yönetimsiz kalmaması için son anda göreve gelen, sarı-lacivertlileri yeniden genel kurula götürmeye hazırlanan Başkan İrfan Bal, Saruhan'a 95, Devrim'e de 22 bin TL yatırarak takımda tuttu. Mali kriz nedeniyle kaleci Hüseyin, Ömer, Abdullah, Sancar, İbrahim ve Uğurcan gibi futbolcularını elinden kaçıran transfer yasaklısı sarı-lacivertliler, iki genç ismini takımda tutmayı ise son anda başardı. Bucaspor'da TFF'ye başvuran diğer iki genç futbolcu Oğuz ve İsa'nın da paralarının 1 hafta içinde yatırılacağı kaydedildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası