Ege Postası
Geri

Bucaspor'da boykota devam iddiası

Geçtiğimiz hafta içinde maç başı ücretleriyle primlerini alamayan futbolcuların idman boykotuyla sarsılan Spor Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup ekiplerinden Bucaspor'da kriz henüz çözülmedi.
Bucaspor'da boykota devam iddiası
Haberler / Spor
20 Şubat 2017 Pazartesi 14:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Pazar günü 2-2 sona eren Kocaeli Birlikspor maçı öncesi yöneticilerin yaptığı, "Primler yatırıldı. Oyuncular idmana çıkacak" açıklamasının gerçek olmadığı öğrenildi. İddia edilenin aksine, oyunculara 1 kuruş dahi ödeme yapılmadığı ve sarı lacivertlilerin bu hafta da antrenman boykotu yapacakları ifade edildi. 

Bu arada gelişmelerden rahatsız olan teknik direktör Fatih Uygun'un sorun çözülmediği takdirde görevi bırakacağı ileri sürüldü. Başkan Cetin Kayışlı ve yönetimin kaynak arayışlarına başladığı, yarına kadar da oyunculara ödeme yapma sözü verdiği bildirildi.

Öte yandan seyircisiz oynanan maçta evinde Kocaeli Birlikspor engelini aşamayan Bucaspor, play off şansını zora soktu. Fatih Uygun, "Sıkıntılarla çıktığımız maçta oyuncular ellerinden geleni yaptı, ancak istediğimizi alamadık" dedi. (DHA)

Bucaspor'da isyan futbolcular antrenmana çıkmadı Bucaspor'da idman boykotuna devam

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası