Ege Postası
Geri

Bucaspor'da sarı tehlike

Spor Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup'ta deplasmanda aldığı 2-0'lık Ofspor galibiyetini, bu hafta evinde Kocaeli Birlikspor'u yenerek pekiştirmek isteyen Bucaspor'un teknik heyeti, sarı kart cezası sınırındaki 8 futbolcuyu dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Bucaspor'da sarı tehlike
Haberler / Spor
15 Şubat 2017 Çarşamba 12:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bucaspor'da orta saha oyuncusu Zafer, ön libero Emin, sağ kanat Murat, sağ bek Sancar, sol bek Emre Özkan, forvetler Erkan, İlyas ve Alpay, Kocaeli Birlikspor müsabakasında kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek, gelecek hafta Sivas Belediyespor deplasmanında görev yapamayacak.

Kocaeli Birlikspor randevusu öncesi Ahmet'in cezalı, Onur'un sakat olduğu Bucaspor'da Emin'in kırmızı, Emre Toraman ve Veli'nin ise sarı kart cezaları bitti. Bu sezon Keçiörengücü maçının ardından ikinci kez evlerinde seyircisiz bir müsabakaya çıkacaklarını dile getiren teknik direktör Fatih Uygun, "Rakibimiz deneyimli oyunculardan kurulu bir ekip. Zirve mücadelesi veriyorlar. Biz de play off hedefimizi sürdürmek için kazanmak zorundayız. Evimizde 3'te 3 yapmak istiyoruz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası