Ege Postası
Geri

Bucaspor'dan Dady'ye 100 bin euro ödeme

BUCASPOR yönetiminin, parasını alamadığı gerekçesiyle kulübü FIFA'ya şikayet edip 2 yıl transferden men cezası almasına yol açan eski futbolcusu Dady'ye 100 bin Euro ödediği bildirildi.
Bucaspor'dan Dady'ye 100 bin euro ödeme
Haberler / Spor
29 Mayıs 2016 Pazar 13:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Sarı lacivertlilerin Süper Lig'de yer aldığı 2010-11 sezonunda transfer edilen ve 5 maç oynadıktan sonra ülkesine dönen Cape Verdeli futbolcunun faizleriyle birlikte 870 bin Euro alacağı olduğu belirtilirken sorunu çözmeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Çetin Kayışlı, "Bir miktar ödeme yaptık. Borcun kalan kısmı için pazarlık yapıyoruz. Uzlaşacağımıza inanıyorum" dedi. Eski futbolcularından Carlos, Pariente, Nsaliwa ve Ricketts'ın alacaklarının da yatırıldığını dile getiren Başkan Kayışlı, açıklamasını şöyle sürdürdü:


"Dady'nin dışında Mendy, Dahmane, Henrique ve Jebrin'e de borcumuz var. FIFA'dan daha ağır cezalar almamak için bu oyuncuların hepsiyle temasa geçtik. Alacaklarını yapılandırmak istiyoruz. Transfer yasağını da kaldırmak için canla başla çalışıyoruz. Bu hafta içinde Dady konusunu çözmeyi amaçlıyoruz. Dady'e eski yöneticiler 5 yıl önce 600 bin TL vermiş olsaydı, bugün bu sorunlar karşımıza çıkmayacaktı." (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası