Ege Postası
Geri

Bucaspor evinde oynuyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta geçen hafta Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 3-2 yenerek bu sezonun ilk galibiyetini alan Bucaspor yarın evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk edecek.
Bucaspor evinde oynuyor
Haberler / Spor
24 Eylül 2016 Cumartesi 13:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Buca Arena'da Ramazan Keleş'in düdük çalacağı karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı süren orta saha Şenol Akın forma giyemeyecek, kırmızı kart cezasını Sivas Belediyespor ile oynanan kupa maçında çeken Emre Toraman ise sahadaki yerini alabalicek.

Karşılaşmanın bilet fiyatları VIP tribün 25, kapalı 10, maraton 7.5, kale arkaları ve misafir tribün 5 TL olarak belirlendi. Teknik Direktör İlker Seven, Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu tarafından mali kriterler yerine getirilmediği için verilen 3 puan silme cezasını BŞB Erzurumspor'u yenerek telafi edeceklerini söyledi. Seven, "Üst üste Fatih Karagümrük ve kupada Sivas Belediyespor'u deplasmanda yendik. Taraftarımızın desteği ile Erzurumspor'u da mağlup edeceğiz" dedi.

BUCASPOR

Mert - Murat, Adil, Veli, Abdullah, Emre Özkan, Onur Alkan, Ahmet, Erkan, Zafer, Alpay (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası