Ege Postası
Geri

Bucaspor gençlere kaldı

Yaşadığı maddi sıkıntılar yüzünden ekonomik olarak tarihinin en zor günlerini geçiren 3. Lig ekibi Bucaspor'da yeni sezon öncesi sadece altyapı patentli futbolcular takımda kaldı.
Bucaspor gençlere kaldı
Haberler / Spor
22 Haziran 2018 Cuma 11:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sözleşmeleri sona eren İlyas, Murat, Onur, Emre Özkan, Emre Toraman ve Deniz'in yanı sıra Sancar, Uğurcan, Ömer ile İbrahim takımdan ayrıldı. Saruhan, Devrim, İsa ile Oğuz'a ise paralarını yatıran sarı-lacivertlilerde altyapıdan gelen 23 futbolcu yeni sezonda kadroda yer alacak. Futbolcularının tamamını Buca Futbol Akademisi'nden çıkaran İzmir ekibinde en az 5 gencin daha sezon öncesi hazırlık kampında profesyonel yapılacağı ifade edildi. Bucaspor, eski futbolcularına olan borçları nedeniyle transfer yasaklısı durumunda. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası