Ege Postası
Geri

Bucaspor gurbette esiyor

SPOR Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup'ta 9 kişiyle tamamladığı maçta Zonguldak Kömürspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Bucaspor, gurbette yine fırtınalar estirdi.
Bucaspor gurbette esiyor
Haberler / Spor
12 Aralık 2016 Pazartesi 13:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Güçlü rakibi karşısında Erkan'ın golüyle galibiyete uzanan sarı lacivertli takım, 5'inci sırayla puan farkını 7'ye düşürüp play off yarışında umut tazeledi. Bu sezon deplasmanda oynadığı 8 müsabakada 5 galibiyet, 3 yenilgi alan Bucaspor, dış saha performanslarına göre yapılan sıralamada grubun en başarılı takımı olmayı başardı.

Teknik sorumlu Fatih Uygun, Zonguldak'ta istedikleri futbolu oynadıklarını ifade etti, ilk 5 yolunda iddalı olduklarını dile getirdi. İlk yarın son maçında bu hafta evlerinde Anadolu Üsküdar'la karşılaşacaklarını belirten Fatih Uygun,, "Devreyi en kötü ilk 10'un içerisinde bitirmek istiyoruz. İkinci yarıda çok daha iyi bir performans göstereceğimize inanıyorum" dedi. İzmir ekibinde kırmızı kartla oyundan atılan Zafer ve Murat'ın yanı sıra sarı kart gören Erkan cezalı duruma düştü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası