Ege Postası
Geri

Bucaspor hayata döndü

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Kastamonuspor 1966'yı evinde 3-1 yenerek 4 hafta sonra galip gelen Bucaspor, kara bulutları dağıttı.
Bucaspor hayata döndü
Haberler / Spor
11 Aralık 2017 Pazartesi 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçen hafta yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle 6 puan silme cezasıyla karşı karşıya kalan ve aldığı başarısız sonuçların ardından düşme hattına yaklaşan sarı-lacivertli ekipte alınan 3 puan camiayı kendine getirdi. Başkan Ahmet Doğan, uzun zaman sonra yüzlerinin güldüğünü belirterek, "Futbolcularımızı kutluyorum. Böyle bir galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Artık toparlanma sürecine gireceğiz" diye konuştu. 

Alacakları yüzünden Futbol Federasyonu kanalı ile kulübe ihtarname çeken futbolcular hakkında da konuşan Doğan, "Öncelikle bunu doğal karşılıyorum. Takımda gidecek ve kalacaklar belli olacak. Bizimle devam edecek futbolcuların alacaklarını mutlaka yatıracağız" dedi. Geçen hafta istifa eden Teknik Direktör Mehmet Bulut'un yerine takımı sahaya çıkaran Antrenör Aytekin Sümbül'ün ise devre arasına kadar görevine devam edeceği öğrenildi. Yönetimin yeni teknik adam arayışlarını sürdürdüğü, ancak Sümbül'ün de takımın başında kalabileceği ifade edildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası