Ege Postası
Geri

Bucaspor için kritik hafta

TFF 3. Lig 3. Grup'ta alt sıralardan kurtulma adına en önemli rakiplerinden Fatsa Belediyespor'la pazar günü evinde kritik bir maça çıkacak Bucaspor, kazandığı takdirde rahat nefes alacak.
Bucaspor için kritik hafta
Haberler / Spor
23 Kasım 2018 Cuma 12:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şu anda 12 puanı bulunan sarı-lacivertliler sahadan galibiyetle ayrılırsa 14 puana sahip Fatsa'nın önüne geçecek. Fırtına'nın düşme hattında yer alan rakipleri Halide Adıp Adıvarspor ve Cizrespor ise birbiriyle oynacak. 

Sıralamada 17. basamakta bulunan Bağcılarspor da evinde Play-Off'u hedefleyen Muğlaspor'un karşısına çıkacak. Bucaspor'un alttaki diğer rakiplerinden olan Ankara Adliyespor, 5. sıradaki Diyarbekirspor'a misafir olacak. Teknik Direktör Algun Erdem, Fatsa Belediyespor karşılaşmasının çok önemli olduğunu belirterek, "Kazanırsak 3 puandan fazlasını alırız. Çok ciddi bir şekilde hazırlıklarımızı yapıyoruz. Taraftarımız yanımızda olsun, yenemeyeceğimiz takım yok" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası