Ege Postası
Geri

Bucaspor puan silme cezasıyla karşı karşıya

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Bucaspor'da Başkan Ahmet Doğan, cuma gününe kadar 2 milyon TL bulunamazsa 6 puanlarının silineceğini açıkladı. Puan silme cezasıyla karşı karşıya
Bucaspor puan silme cezasıyla karşı karşıya
Haberler / Spor
6 Aralık 2017 Çarşamba 10:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Göreve geldiği 25 Mart 2017 tarihinden bu yana yabancı futbolculara olan borçların bir kısmının ödendiğini ancak halen kapatılamamış dosyalar olduğunu ifade eden Doğan, "Eski oyuncular Rickets, Jebrin, Henrique, Nsaliwa, Dahmane ve Fernandes'in geçmiş dönem borçları için yaklaşık 12 milyon TL civarında ödeme yapıldı. Pariente ve Daddy dosyaları ise taksitlendirildi. Ancak halen uzlaşı sağlayamadığımız başka yabancı futbolcular bulunmaktadır. Artık çözüm noktamız tıkanma aşamasına geldi. Eğer destek bulamazsak ve cuma gününe kadar ödeme yapamazsak 6 puanımız silinecek" ifadelerine yer verdi.

Geçmiş dönem borçlarını temizlemek için çok büyük çabalar sarf ettiklerini belirten Doğan, kesinlikle kulübe destek olunması gerektiğini söyledi. Doğan, "Bugüne kadar stadımızla tesislerimizin yenilenmesi için destekte bulunan aynı zamanda altyapımıza ve A takıma gıda ve nakit yardımı yapmış olan Buca Belediyesi'nin desteklerinin yeterli olmadığı görülmektedir. Hiçbir kamu kuruluşundan, maçlarımıza gelip sosyal medyada fotoğraf paylaşan siyasi oluşumdan, hiçbir şirketten ve işadamlarından destek görmedik. Değerli büyüklerimizden bu zorlu maratonda futbolcu beşiği olan Bucaspor'a destek çıkmalarını bekliyoruz. Bucaspor'un ayakta kalabilmesi ve Türk futboluna yeni isimler katması için her türlü işbirliğine varız. Henüz yaşamaya devam eden Bucaspor varken, kimse desteğini esirgemesin" cümlelerini kullandı. 

PİRİŞTİNA'YA ZİYARET

Bucaspor Yönetimi, Ahmet Doğan Başkanlığı’nda Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’yı ziyaret etti.

Bucaspor’un borcu nedeniyle maddi kaynak yaratılması konusunun gündeme getirildiği ifade edilerek kulüp derneği adına hesap açıldı. Buca Belediye Başkanı Piriştina açılan hesabı sosyal medya hesabından duyurarak destek istedi. Piriştina sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bucasporumuzun Başkanı Ahmet Doğan ve yönetimini ağırladık. Bucasporumuza maddi kaynak yaratmak için Ahmet Başkanımız ve yönetimi yeni bir kampanya başlatıyor. TR13 0006 2001 0050 0006 2973 58 Bucaspor Kulüp Derneği adına yeni bir hesap açıldı, bende destek vereceğinizi umuyor” sözlerine yer verdi. (DHA-Haber Servisi)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası