Ege Postası
Geri

Bucaspor sahasında Fethiyespor önünde

Spor Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup'ta geçen hafta deplasmanda Keçiörengücü'ne 1-0 mağlup olan Bucaspor, yarın, sezona 2-1'lik Fatih Karagümrük galibiyetiyle başlayan Fethiyespor'u konuk edecek.
Bucaspor sahasında Fethiyespor önünde
Haberler / Spor
9 Eylül 2016 Cuma 11:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Buca Arena'da oynanacak maç, saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Sarı lacivertlilerde henüz hazır olmayan yeni transferler Sertan Vardar, Emre Özkan, Şenol Akın, Murat Akyüz, İlyas Çakmak, Emin Aladağ ve Erkan Taşkıran kadroda yer almayacak. Kaleci Kurtuluş, Emre Toraman, Zafer, Veli ve Onur Alkan ise teknik direktör İlker Seven'in görev vermesi halinde ilk kez forma giyebilecek.

Bilet fiyatları kadın ve çocukların yer aldığı batı kale arkası 2, doğu kale arkası 5, maraton, kapalı 10 ve VIP tribünü 15 TL olarak açıklandı. Taraftarlarından destek isteyen İlker Seven, Fethiyespor'u yeneceklerini iddia etti. Konuk takımın Teknik Direktörü Alaettin Hikmet Işık da zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla döneceklerini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası