Ege Postası
Geri

Bucaspor'un kongre kararına yerel yönetimden cevap

BUCASPOR yönetim kurulunun dün akşam yaptığı kritik toplantıda, "Bir hafta yerel yönetimlerden beklediğimiz destek gelmezse, kongreye gideceğiz" kararı alınırken Belediye Başkanı Ercan Tatı’dan yönetimine cevap geldi.
Bucaspor'un kongre kararına yerel yönetimden cevap
Haberler / Spor
11 Eylül 2013 Çarşamba 14:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Daha önceki konuşmalarında belediyenin kulübe para aktarmasının yasal açıdan mümkün olmadığını hatırlatan Tatı, "Olağanüstü kongreye gideceklerse gitsinler. Bucaspor sahipsiz kalmaz. Madem bırakacaklardı, neden 1.5 ay önce aday oldular. Biz kulübe her zaman destek verdik" diye konuştu.
Belediye Başkan yardımcısı ve aynı zamanda kulüp asbaşkanı olan Hüsnü Kaya da sert açıklamalar yaptı. Kaya, "Takım kurulmuş, lig başlamış Başkan Mehmet Bektur kongre kararı alıyor. Buna yarı yolda bırakmak denir. Sezon başlamadan bu kararı almaları gerekiyordu. Şimdi enkaz bırakacaklar. Gerçek Bucasporluluk bu olamaz. Bazıları kulüp üzerinden Buca Belediyesi’nin adını kullanarak siyasi prim yapmaya çalışıyor" ifadesini kullandı. Başkan Mehmet Bektur ise sessizliğini korudu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası