Ege Postası
Geri

Bucaspor'un umudu Kocaeli'nin uğuru

İkinci Lig Beyaz Grup'ta pazar günü deplasmanda Kocaeli Birlikspor'la karşılaşacak Bucaspor, geçen sezon son anda kümede kaldığı Alparslan Türkeş Stadı'ndan yine iyi bir sonuçla döneceğine inanıyor.
Bucaspor'un umudu Kocaeli'nin uğuru
Haberler / Spor
4 Ekim 2016 Salı 13:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başkan Çetin Kayışlı, 2015-16'da 34'üncü haftada Kocaeli Birlik deplasmanında kader maçına çıktıklarını hatırlatırken şunları söyledi:

"O müsabakayı kaybetseydik şimdi 3'üncü Lig'deydik. O statta rakibimizden puan alarak kıl payı kümede kalmayı başarmıştık. Hepimiz büyük bir mutluluk yaşadık. Şimdi Kocaeli Birlikspor'la çok kritik bir maça daha çıkacağız. Kocaeli deplasmanını seviyorum, bize yine uğurlu gelecek."

Takımının Ofspor galibiyetiyle toparlandığını söyleyen Başkan Kayışlı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Artık zor günleri atlatacağımızı düşünüyorum. Herkese güven geldi. Yönetim de galibiyetlerin ardından gereken fedakarlıkları yapacaktır. Futbolcularımız alacaklarını dert etmesin. Geçen sezon bazı oyuncular kendi formsuzluklarını gizlemek için maddi sorunları bahane ediyordu. Bu sezon bu tür sorunların yaşanmasına izin vermeyeceğiz."

Sarı lacivertli takımda sakatlıkları süren Mehmet, Şenol, Burak ve Sancar henüz antrenmanlara başlamazken teknik direktör İlker Seven, yaptığı açıklamada Emre Öztürk'ün tamamen iyileştiğini belirtti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası