Ege Postası
Geri

Bucaspor yönetiminden sert eleştiri

İkinci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bucaspor'un hazırlık maçlarındaki performansı, yönetimi küplere bindirdi.
Bucaspor yönetiminden sert eleştiri
Haberler / Spor
19 Ağustos 2016 Cuma 12:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Özel müsabakalarda Bölgesel Amatör Lig takımlarından Yeşilova'ya 2-1, Ayvalıkgücü'ne 1-0 yenilip Sökespor ile golsüz berebere kalan Fırtına sadece 3'üncü Lig temsilcisi Bergama Belediyespor'u 1-0 mağlup ederken teknik direktör İlker Seven'le görüşen Başkan Çetin Kayışlı ve yöneticiler sert eleştirilerde bulundu. 

Başkan Kayışlı'nın görüşmede, "Takımın yaş ortalaması 19 ancak çocuklar ayakta duramıyor. Bu kadar kötü oynamamalıyız. Sonuçlar önemli değil ama futbolumuz umut vermiyor" dediği belirtildi.

Takım kaptanları Mehmet İncebacak, Adil Demirbağ ve Emre Çapar'la da görüşen Başkan Kayışlı'nın, "Yeni sezonda takımdan çok şey bekliyorum. Hepiniz altyapı patentli oyuncularsınız. Bu formaya sahip çıkın, yenilseniz de herkes sizi alkışlasın" ifadelerini kullandığı kaydedildi. 

İlker Seven ise yaptığı açıklamada lige kadar hazır olacaklarını söyledi. Genç futbolculara güvenin tam olduğunu belirten Seven, "Günde çift idman yapıyoruz. Yoğun antrenman programının ardından maçlara çıkıyoruz. Biraz dozajı düşüreceğiz. 3 özel müsabaka daha oynayıp lige kadar eksiklerimizi kapatacağız" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası