Ege Postası
Geri

Bucasporlu Alper'den şaşırtan transfer

Alacağı 36 bin TL için Türkiye Futbol Federasyonu kanalıyla ihtarname gönderdiği için Bucaspor'un serbest kalmasının önüne geçmeyi önlemek amacıyla parasının ödendiği iddia edilen Alper Sürücü'nün başka bir takıma transfer olduğu ortaya çıktı.
Bucasporlu Alper'den şaşırtan transfer
Haberler / Spor
29 Haziran 2016 Çarşamba 15:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bucaspor yönetiminden yapılan açıklamanın aksine 20 yaşındaki Alper Sürücü, alacağı yatırılmadığı için serbest kaldı. Alper Sürücü'de bu yüzden teknik direktör Levent Eriş'in çalıştırdığı Manisa Büyükşehir Belediyespor'la anlaştı.

Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı ise Alper'i yeni sezonda kadroda düşünmediklerini ve bu sebeple yolları ayırdıklarını söyledi. Bucaspor'da daha önce Ferhat, Kadir, Emre ve kaleci Ömer ayrılmıştı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası