Ege Postası
Geri

Buğra Gökçe korona fırsatçılarına karşı uyardı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, vatandaşları fırsatçılara karşı uyardı. Gökçe, "Değerli dostlarım, dünyada ve ülkemizde zor günlerden geçiyoruz. Bu zorlukları fırsat bilen kendini bilmezler, bizlerin adını kullanarak yardım talebinde bulunursa lütfen bu şahıslara itibar etmeyin.." dedi.
Buğra Gökçe korona fırsatçılarına karşı uyardı
Haberler / Güncel
9 Nisan 2020 Perşembe 11:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe vatandaşları korona fırsatçılarına karşı uyardı. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınıyla mücadele sürerken, İzmir Büyükşehir Belediyesi bir yandan #BizVarız kampanyası ile ihtiyaç sahiplerine yardım ualştırıken, bir yandan da vatandaşları arayıp yardım talebinde bulunan fırsatçılarla uğraşıyor.

Genel Sekreter Gökçe sosyal medyadan yaptığı açıklamada İzmirlileri fırsatçılara karşı uyararak, "Değerli dostlarım, dünyada ve ülkemizde zor günlerden geçiyoruz. Bu zorlukları fırsat bilen kendini bilmezler, bizlerin adını kullanarak yardım talebinde bulunursa lütfen bu şahıslara itibar etmeyin.. Kesinlikle bilgilerinizi paylaşmayın ve lütfen emniyet güçlerini bilgilendirin!" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası