Ege Postası
Geri

Bülent Arınç: Zulme uğrayanlar için bu gece dua edeceğiz

Samanyolu Kolejinin iftar programına katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kadir Gecesi’nin önemine değinerek, “Müslüman olsun veya olmasın zulme uğrayanların kurtulması için bu akşam bunun için dua edeceğiz.” dedi.Türkiye’de...
Bülent Arınç: Zulme uğrayanlar için bu gece dua edeceğiz
Haberler / Ekonomi
3 Ağustos 2013 Cumartesi 23:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samanyolu Kolejinin iftar programına katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kadir Gecesi’nin önemine değinerek, “Müslüman olsun veya olmasın zulme uğrayanların kurtulması için bu akşam bunun için dua edeceğiz.” dedi.

Türkiye’de birkaç kötü olay hariç Ramazan ayının feyiz içinde geçtiğini vurgulayan Bülent Arınç, “Maalesef Müslümanların büyük bir kısmı bizim gibi Ramazan’ı hissedemedi. Onlar da bizim gibi Ramazan’ı huzur içinde yaşamak isterdi. Ama maalesef Mısır’da bir gecede katliam oldu. Keza Suriye’de Afganistan da Pakistan da benzer durumlar yaşadı. Onlar Cami-i Emevi’de ibadet etmek isterlerdi ama üzerlerine bomba yağıyor.” diyerek İslam ülkelerinde yaşanan sıkıntıları dile getirdi.

Samanyolu Koleji’nin eğitime verdiği destekleri anlatan Bülent Arınç, “Hakkari’de güzel yurtlar inşa ettiler. Oradaki çocukları koruyacak en güvenli yerlerdi oradaki yurtlar. Çünkü orada yetişen çocukların taş atmasını önlüyordu. Eşkıyada bunu bildiği için o okulları yaktılar.” diye konuştu.

Samanyolu Koleji müzik korosunun ilahileriyle başlayan programa Bülent Arınç’ın yanı sıra TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin de katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası