Ege Postası
Geri

Bungalov kiralama vaadiyle dolandırıcılıkta 3 tutuklama

Muğla'nın Marmaris ilçesi merkezli soruşturma kapsamında bungalov kiralama vaadiyle tatilcileri dolandıran ve 3 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalanan 8 şüpheliden 3'ü tutuklandı.
Bungalov kiralama vaadiyle dolandırıcılıkta 3 tutuklama
Haberler / 3. Sayfa
11 Nisan 2026 Cumartesi 16:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Bodrum, Datça, Marmaris ve Fethiye'de tatil planı yapan yerli ve yabancı turistleri hedef alıp, bungalov kiralama vaadiyle dolandırıcılık yapan şüphelilere yönelik soruşturma başlatıldı. İstihbarat Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin bilişim sistemleri ile banka ve kredi araçlarını kullanarak, 'Nitelikli dolandırıcılık' suçunu işlediklerini tespit etti.

3 İLDE OPERASYON

Şüphelilerin izini süren ekipler, Kocaeli, Mersin ve Şırnak'ta belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenledi. Baskınlarda gözaltına alınan 8 şüpheli, Marmaris'e getirildi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 5'i adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Emniyet yetkilileri, özellikle dijital platformlar üzerinden yapılan tatil rezervasyonlarında sahte ilanlara ve düşük fiyat tuzaklarına karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası