Ege Postası
Geri

Burcu Köksal'a bir tepki de Gökçen'den: Vatandaşlar başımızın üstüne

CHP Genell Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen, CHP'den Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı gösterilen Burcu Köksal'ın "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" sözlerine tepki gösterdi. Gökçen açıklamasında, "Bizim bütün vatandaşlarımız hangi partiye oy verirlerse versinler bizim vatandaşlarımızdır. Bizim için, bizim belediye başkan adaylarımız için, bütün vatandaşlarımız başımızın üstündedir. Bütün vatandaşlarımız o belediyeye geldiklerinde eşit şartlarda hizmet alacaktır. Bizleri belediyecilik anlayışımız bizim sosyal belediyecilik anlayışımız budur" dedi.
Burcu Köksal'a bir tepki de Gökçen'den: Vatandaşlar başımızın üstüne
Haberler / Politika
7 Mart 2024 Perşembe 22:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen Menemen'de Uğur Mumcu Mahallesi seçim ofisinin açılışına katıldı.

CHP'li Gökçen konuşmasında CHP'den Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı gösterilen Burcu Köksal'ın "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" sözlerine gönderme yaptı. 

"VATANDAŞLARIMIZ BAŞIMIZIN ÜSTÜNDEDİR"

Gökçen açıklamasında, "Bizim bütün vatandaşlarımız hangi partiye oy verirlerse versinler bizim vatandaşlarımızdır. Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy vermiş olabilirler. İyi Parti'ye oy vermiş olabilirler. AK Parti'ye oy vermiş olabilir. Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy vermiş olabilirler. DEM Parti'ye oy vermiş olabilirler. Bizim için, bizim belediye başkan adaylarımız için, bütün vatandaşlarımız başımızın üstündedir. Bütün vatandaşlarımız o belediyeye geldiklerinde eşit şartlarda hizmet alacaktır. Bizleri belediyecilik anlayışımız bizim sosyal belediyecilik anlayışımız budur" ifadelerine yer verdi. 

"ATATÜRK'ÜN ÇOCUKLARI"

Menemen'de, bir grup öğrencinin, ÇEDES kapsamında İzmir Müftü Yardımcısı Oğuzhan Kadıoğlu ve Menemen  Müftüsü Mehmet Seven tarafından Menemen gerici kalkışmasında ve Yedek Subay Öğretmen Mustafa Fehmi Kubilay'ın şehit edilmesinde yer almış Nakşibendi Şeyhi Esat Erbili'nin türbesini ziyareti olayına tepki gösteren CHP'li Gökçen, " Geçtiğimiz hafta Menemen'de çok üzücü ve hepimizi çok öfkelendiren bir olay yaşadık. Menemen'de çocukların ÇEDES projesiyle bir türbeye götürüldüğünü gördük. Mustafa Fehmi Kubilay'ı şehit edenlerin mezarlarına çocuklar götürüldü. Menemenliler, Şehit Asteğmen Öğretmen Mustafa Fehmi Kubilayları şehit edenlerin değil, bu ülke için canını veren şehitlerinin çocuklarıdır. İzmirliler bu ülkeyi kuran Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarıdır" dedi. 

AK PARTİ'YE 'LOGO' SALVOSU: LOGOSUNDAN UTANANLAR

AK Parti'ye logosuz afişler üzerinden yüklenen Gökçen, "Hem Menemen'de hem de büyükşehirde bir kampanya görüyoruz. Bunlardan birincisi kendi logosundan utanan, kendi partisinin ne olduğunu söylemeyen, kendi afişlerine, pankartlarına, dövizlerine logoyu bile koymadan sizlerin yanınıza gelip, sizlerin gözünüzün içine bakıp sizlerden oy isteyenler var. Diğer yanda Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarıyız diyen Cumhuriyet Halk Partiliyiz diyen ve bunu hiçbir saklamadan, samimiyetle sizlere gelen adaylar var" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası