Ege Postası
Geri

Burgaz saldırısı ile ilgili iki zanlının ismi açıklandı

Bulgaristan İçişleri Bakanlığı, geçen yıl Burgaz'da İsrail turistlerine karşı yapılan bombalı saldırıda aranan kişilerin ikisini açıkladı. Bakanlık, Hussein Hussein olarak da bilinen Avusturyalı vatandaşı Meliad Farah ve Kanadalı...
Burgaz saldırısı ile ilgili iki zanlının ismi açıklandı
Haberler / Dünya
25 Temmuz 2013 Perşembe 14:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bulgaristan İçişleri Bakanlığı, geçen yıl Burgaz'da İsrail turistlerine karşı yapılan bombalı saldırıda aranan kişilerin ikisini açıkladı.

Bakanlık, Hussein Hussein olarak da bilinen Avusturyalı vatandaşı Meliad Farah ve Kanadalı Hassan El Hajj Hassan hakkında bilgi sahibi olan vatandaşlardan araştırma yardımı istedi.

28 Haziran-12 Temmuz 2012 döneminde Rusçuk, Varna ve Nesebır'daki otellerde sahte isimlerle kalan zanlıların otomobil kiraladıkları da belirtildi.

Burgaz Havaalanı'nda bir servis aracını hedef alan bombalı saldırıda 5 İsrailli turist ile Bulgaristan vatandaşı bir şoför hayatını kaybetmişti. Olayda intihar saldırganı da ölmüştü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası