Ege Postası
Geri

Bursa Barosu'ndan hayvan hakları semineri

Kamuoyunu hayvan hakları konusunda bilinçlendirmek için harekete geçen Bursa Barosu, öğrencilere yönelik bir seminer düzenledi. Bursa Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Av. Ümran Babacan, Baroevi’nde TED Koleji öğrencilerine 'Hayvan...
Bursa Barosu'ndan hayvan hakları semineri
Haberler / Genel
1 Haziran 2013 Cumartesi 14:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kamuoyunu hayvan hakları konusunda bilinçlendirmek için harekete geçen Bursa Barosu, öğrencilere yönelik bir seminer düzenledi.

Bursa Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Av. Ümran Babacan, Baroevi’nde TED Koleji öğrencilerine 'Hayvan Hakları' konulu bir seminer verdi. Hayvan haklarının sadece yasalar ile korunamayacağını dile getiren Av. Ümran Babacan, aileler ve öğrencilerde farkındalık yaratmak için böyle bir seminere ihtiyaç duyduklarını söyledi. Bu konuda ailelerden yardım isteyen Babacan “Eğitim ailede başlar, kanunlardan önce toplumsal bilinç oluşturmalıyız. Bunun için de ailelere çok iş düşüyor. Aileler hayvanların yaşam haklarına saygı duyan çocuklar yetiştirmeliler.” diye konuştu.

TED Koleji 5. sınıf öğrencilerinden İdil Cemre Tuncer, dünyada sadece insanların bulunmadığını ifade ederek, "Onlarla yaşamayı öğrenmeliyiz. Ben çok etkilendim, bu eğitimden sonra artık daha hassas davranacağım.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası