Ege Postası
Geri

Bursa Endüstriyel Mutfak

Eğer endüstriyel mutfak eşyalarınızı satmak istiyorsanız ikinci el veya sıfır ürünlerinizi piyasa fiyatının üzerinde sizden satın alıyoruz veya endüstriyel mutfak eşyası almak istiyorsanız temiz ve gerekli bakımı yapılmış ürünleri siz sevgili müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Bademli mutfak olarak 2010 yılında Bursa' da başlattığımız sıfır ve ikinci el endüstriyel mutfak satışı ve tedarikçiliği hizmetimizi gururla sürdürmekteyiz.
Bursa Endüstriyel Mutfak
Haberler / Güncel
17 Kasım 2018 Cumartesi 10:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bademli mutfak sizden ürün alırken detaylı piyasa araştırması yaparak ürününüze piyasa fiyatının üstünde bir fiyat verir. Bunun yanı sıra uygun satışları ile de bütçenizi yormaz. Gün geçtikçe gelişen Bademli Mutfak müşteri memnuniyetini yüksek tutmayı temel hedef olarak görür. Bademli mutfak ayrıca ürünlerinize teknik hizmette vermektedir.  Bademli Mutfak Bursa endüstriyel mutfak alanında geniş personel kapasitesi sayesinde satın aldığınız ürünlerde her hangi bir arıza olursa teknik servisimiz anında hizmet vermeye başlar. Ayrıca ürünlerimiz teslim edilmeden önce tüm kontrol ve bakımları yapılır, ürünlerin çalıştığına ve eksiksiz olduğuna dikkat edilir. Firmamız uzman kadrosu ile aradığınız ürünlerde size danışmanlık yaparak hem bütçenize uygun hem de özellikleri bakımından tam size göre olan ürünleri sizlere tanıtır. Ayrıca satın aldığınız ürünleri taşıma konusunda opsiyonel bir yol izler. Dilerseniz siz gelip Bursa Kayhan'da bulunan firmamızdan alabilir, dilerseniz de teslimatını kurulumunu yapmak istediğiniz adresinize teslim edebiliriz.

Bize Nasıl Ulaşabilirsiniz'

Bademlimutfak.com adresimizden Bursa endüstriyel mutfak ürünlerimizi inceleyebilir, ürün özelliklerini araştırabilir ve site üzerinde yazan telefon numaralarından bizimle iletişime geçebilirsiniz yada Bursa Kayhan'da bulunan firmamıza gelerek ürünlerimizi birebir inceleyebilirsiniz.

Ürün ve Hizmetlerimiz

Sıfır ve ikinci el endüstriyel mutfak alım ve satım işlemlerinde sektörde öncü bir yol izleyen Bademli Mutfak'ta; mutfak pişirme ekipmanları, endüstriyel mutfak eşyaları, davlumbazlar, raf sistemleri, mutfak tezgahları, soğutma üniteleri ve endüstriyel buzdolapları gibi geniş ürün yelpazemiz bulunmaktadır. Bademli mutfak olarak hizmetlerimiz satış yaptıktan sonra da devam etmektedir. Ürün ile ilgili bir sorun yaşadığınız esnada profesyonel ekibimiz en kısa sürede ilgilenerek ürününüzdeki sorunu çözüme kavuşturur. Ayrıca sizden satın aldığımız ürünlerinde gerekli tamirat ve bakımını yapar ve tekrar satışa sunarız. Bademli mutfak ekibi olarak endüstriyel mutfak sektöründe emin adımlarla ilerlemekten ve siz değerli müşterilerimize verdiğimiz hizmetten gurur duyarız.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası