Ege Postası
Geri

Bursa'daki 185 amatör spor kulübünün katılım payını belediye ödeyecek

Bursa'da amatör spor kulüpleri kapanma noktasına getiren 'katılım payları' artık Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ödenecek. Büyükşehir Belediyesi’nin ödemeyi üstlendiği 185 amatör spor kulübünün 110 bin TL değerindeki katılım...
Bursa'daki 185 amatör spor kulübünün katılım payını belediye ödeyecek
Haberler / Spor
26 Temmuz 2013 Cuma 14:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa'da amatör spor kulüpleri kapanma noktasına getiren 'katılım payları' artık Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ödenecek.

Büyükşehir Belediyesi’nin ödemeyi üstlendiği 185 amatör spor kulübünün 110 bin TL değerindeki katılım payı çekini Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar’a veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Spor alanında da Bursa’nın adını dünyada duyurmak istiyoruz." dedi.

Bursa’da tüm kurum ve kuruluşların spor yatırımlarını desteklediğini anlatan Recep Altepe, "Amatör spora kendini adayan sporcuların ve idealist gençlerin yetişmesi için Bursa’da amatör spor kulüplerimize destek veriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak kentin tüm bölgelerine tesisler yapıyoruz. Bu dönem sonunda, Büyükşehir Belediyesi olarak benim başkanlığımda yapılan spor tesisi sayısı 150’yi aşmış olacak. Bu tesislerle Bursa büyük bir hamle yaptı. Bursa şu anda İstanbul ile yarışıyor." diye konuştu.

Amatör sporun gücüyle Bursaspor’a da destek olacağını kaydeden Başkan Altepe, Bursaspor’un Avrupa’da da şampiyonluklara adını yazdıracağını vurguladı. Altepe, Bursa’da sporda hedefi yüksek tuttuklarını belirtti.

Altepe, şunları kaydetti: "Belediyemizin artık Avrupa liglerinde oynayan takımları var. Amatör spora, tabandan yetişen sporculara destek verdiğimiz sürece başarı artacak. Bursa’nın bayrağını göndere çekelim istiyoruz. Bursa olarak da Türkiye’nin adını dünyada duyuralım, İstiklal Marşı’nı biz okutalım istiyoruz. Bu başarı hepimizin."

Spora desteğin süreceğini söyleyen Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin ödemeyi üstlendiği 185 amatör spor kulübünün 110 bin TL değerindeki katılım payı çekini de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar'a verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası