Ege Postası
Geri

Bursaspor, Batalla gittiğinden beri kaybetmiyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda İnegölspor’u 3 golle geçen Bursaspor, bu sezon ilk kez 3 gollü galibiyet elde etti. Yeşil-beyazlı takım ayrıca, yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı. Takımdan ayrılan Pablo Martin Batalla krizi ile zor günler...
Bursaspor, Batalla gittiğinden beri kaybetmiyor
Haberler / Spor
20 Aralık 2013 Cuma 11:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ziraat Türkiye Kupası’nda İnegölspor’u 3 golle geçen Bursaspor, bu sezon ilk kez 3 gollü galibiyet elde etti. Yeşil-beyazlı takım ayrıca, yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı.

Takımdan ayrılan Pablo Martin Batalla krizi ile zor günler geçiren Bursaspor, ligin 12. haftasında Batalla’sız çıktığı Kasımpaşa maçından bu yana yenilgi yüzü görmedi. Yeşil beyazlılar, ligde oynadığı son 4 maçı kaybetmedi. En son ligin 11. haftasında Sivaspor’a 2-1 mağlup olan yeşil-beyazlı takım, ardından oynadığı 4 maçta bir galibiyet, 3 beraberlik aldı.

12. haftada Kasımpaşaspor ile 1 - 1 berabere kalan yeşil-beyazlılar, ardından Elazığspor’u 2 - 1 yendi. 14. haftada Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalan Bursaspor, Trabzonspor ile oynadığı maçta ise son dakikalarda yediği goller nedeniyle 2 - 2 beraberlikle ayrıldı.

Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası’nda Adanademirspor’u 2-1, İnegölspor’u ise 3-0 mağlup etmeyi başardı.

İLK KEZ 3 GOLLÜ GALİBİYET

Yeşi - beyazlılar, bu sezon ilk kez 3 gollü galibiyeti de kupada İnegölspor karşısında aldı. Daha önce oynadığı karşılaşmalarda 2 golden fazla atamayan Bursaspor, bu kez gol sayısını da artırmış oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası