Ege Postası
Geri

Bursaspor, Kasımpaşa sınavında

Spor Toto Süper Lig'de son iki karşılaşmasını kaybeden Bursaspor, yarın akşam konuk edeceği Kasımpaşa’yı yenerek üst sıralara tırmanmak istiyor. Bu sezonun flaş takımı Kasımpaşa ile şimdiye kadar oynadığı 16 karşılaşmanın 13’ünü...
Bursaspor, Kasımpaşa sınavında
Haberler / Spor
22 Kasım 2013 Cuma 11:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Spor Toto Süper Lig'de son iki karşılaşmasını kaybeden Bursaspor, yarın akşam konuk edeceği Kasımpaşa’yı yenerek üst sıralara tırmanmak istiyor.

Bu sezonun flaş takımı Kasımpaşa ile şimdiye kadar oynadığı 16 karşılaşmanın 13’ünü kazanan Bursaspor, sadece 3 kez mağlup oldu. Rakip filelere attığı 32 gole karşılık kalesinde ise sadece 12 gol gördü.

BATALLA KRİZİ MORAL BOZDU

Bursaspor’da zorlu maç öncesi sıkıntılı bir süreç yaşanılıyor. Kart cezalısı Belluschi’nin yanı sıra bir de Batalla krizi ortaya çıktı. Yıldız futbolcu Pablo Martin Batalla, teknik direktör Christoph Daum ile yaşadığı sorunlar sebebiyle yeşil-beyazlı kulüpte oynamak istemediğini açıkladı. Batalla’nın Kasımpaşa maçında forma giymek istemediğini menajeri aracılığıyla yönetim ilettiği öğrenildi.

Bursaspor’un Kasımpaşa karşısına şu muhtemel kadro ile çıkması bekleniyor: Frey, Basser, Serdar, Civelli, Taiwo, Murat, Şamil, Batalla (Musa), Ferhat, Şener, Kazım.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası