Ege Postası
Geri

Bursaspor, Vojvodina maçı için Sırbistan’a gitti

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Vojvodina ile karşılaşacak olan Bursaspor, Sırbistan’a gitti. Yeşil-beyazlılar, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanın ardından öğleden sonra Özlüce Tesisleri’nden Yenişehir Havaalanı’na...
Bursaspor, Vojvodina maçı için Sırbistan’a gitti
Haberler / Spor
30 Temmuz 2013 Salı 14:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Vojvodina ile karşılaşacak olan Bursaspor, Sırbistan’a gitti. Yeşil-beyazlılar, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanın ardından öğleden sonra Özlüce Tesisleri’nden Yenişehir Havaalanı’na hareket etti.

    Takımı, Özlüce Tesisleri’nden 2. Başkan Rıdvan Şen uğurladı. Saat 14.45’de THY Özel Uçağı ile Sırbıstan’a gidecek olan Bursaspor takımı, Belgrad’a inecek ve oradan karayolu ile Novi Sad şehrine geçecek. 21 futbolcunun yer aldığı kafilede sakatlığı bulunan Ozan İpek, cezalı olan Musa Çağıran ve Michael Basser’in yanı sıra genç oyuncu Emre Pehlivan’da kafilede yer almadı.

FUTBOLCULAR UMUTLU

    Teknik Direktör Hikmet Karaman, Özlüce Tesisleri’nden hareket öncesi gazetecilerin sorularını ‘yorum yok’ diyerek geri çevirdi. Yeşil-beyazlı futbolcular ise Vojvodina karşısında avantajlı bir skorla döneceklerini ifade ettiler. Başarılı futbolcu Yasin Pehlivan, “Çok önemli bir maç bizim için. Güzel bir skor almak istiyoruz. Bunu başaracağımızdan eminim.” dedi.

SERDAR: AVANTAJLI BİR SKORLA DÖNMEK İSTİYORUZ

    Serdar Aziz ise önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, şöyle konuştu:
    "Rakibimizi de biliyoruz. İyi çalıştık. Sert, agresif bir ekip, biz de ona göre oynayacağız. İnşallah avantajlı bir şekilde Bursa’ya dönmek istiyoruz. Taraftarımızın desteği ile turu atlamak istiyoruz.”

“KAPTANLIK BATALLA’YA YAKIŞACAK”

    Genç oyuncu, takımda ikinci kaptanlığı Batalla’ya bırakmasının sorulması üzerine şunları dile getirdi:
     “Batalla’nın taraftarlarımızca ne kadar sevildiğini biliyorum. Ona da yakışacağını düşündüm. Böyle bir maçta kaptanlığı vermek istedim. İnşallah onun için de güzel olur, moral olur. Ona yakışacağını düşünüyorum. İnşallah bundan sonra da takar yani.”         
    Genç futbolculardan Ferhat Kiraz da şu değerlendirmeyi yaptı: “İnşallah orada avantajı sağlayacak skoru alıp dönmek istiyoruz. Bizim takımımıza yakışan sonucu alıp, iyi bir futbol sergileyerek istediğimizi almak istiyoruz.”

MAÇ SAATİ DEĞİŞTİ

    Bu arada, Vojvodina maçının saatinin değiştiği bildirildi. Sad şehrinde oynanacak maçın saati Vojvodina kulübünün isteği doğrultusunda değiştirildi. Karşılaşma Türkiye saati ile 21.00 de başlayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası