Ege Postası
Geri

Bursaspor kuradan memnun

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Sırbistan'ın Vojvodina ile Macaristan'ın Honved takımları arasındaki 2. ön eleme maçının galibiyle eşleşen Bursaspor, kuradan memnun.     İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilen...
Bursaspor kuradan memnun
Haberler / Spor
19 Temmuz 2013 Cuma 16:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Sırbistan'ın Vojvodina ile Macaristan'ın Honved takımları arasındaki 2. ön eleme maçının galibiyle eşleşen Bursaspor, kuradan memnun.

    İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilen kura çekimine katılan Bursaspor Yönetim Kurulu üyesi Yüksel Çolak, iyi bir kura çektiklerini söyledi. İlk maçta Vojvodina'nın, Honved'i 2-0 yendiğini hatırlatan Çolak, şöyle konuştu:
    “Macaristan'daki ikinci karşılaşma sonunda rakibimiz belli olacak. Sonrasında ilk maçımızı 1 Ağustos'ta deplasmanda, ikinci maçımızı da Ramazan Bayramının ilk günü olan 8 Ağustos'ta sahamızda yapacağız. Bursaspor her ikisinin de çok çok üstünde bir takım. O nedenle turu rahat geçeceğimize inanıyorum.”

    Camianın bu sezon Avrupa’da başarı beklediğine işaret eden Çolak, transfer konusunda da taraftarların beklentilerini karşılamaya çalıştıklarını kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası