Ege Postası
Geri

Bursaspor taraftarlarının tesisleri bastığı iddialarına yalanlama

Bu sezon ligde aldığı kötü sonuçlar nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Bursaspor’da, taraftarların tesisleri basarak futbolcuları tehdit ettiği ileri sürüldü. Olayın, ligin 6. haftasında Bursa Atatürk Stadı’nda oynanan ve yeşil-beyazlı...
Bursaspor taraftarlarının tesisleri bastığı iddialarına yalanlama
Haberler / Spor
4 Ekim 2013 Cuma 12:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bu sezon ligde aldığı kötü sonuçlar nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Bursaspor’da, taraftarların tesisleri basarak futbolcuları tehdit ettiği ileri sürüldü.
Olayın, ligin 6. haftasında Bursa Atatürk Stadı’nda oynanan ve yeşil-beyazlı takımın golsüz berabere kaldığı maçtın önce yaşandığı belirtildi. Takımın 27 Eylül Cuma günü oynanan maç öncesi hafta başında Özlüce Tesisleri’nde yaptığı antrenmanda tesislere gelen 25 kişilik taraftar grubunun güvenlik görevlilerini aşarak içeri girdiği ve gazetecilerin görüntü almasına izin vermediği iddia edildi. Taraftarların, antrenman yapan futbolcuları uyararak, “Düzgün oynayın yoksa bir hafta sonra sopayla geliriz” dediği ileri sürülüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Bursaspor İkinci Başkanı Rıdvan Şen, böyle bir olayın yaşanmadığını söyledi.
    Yeşil-beyazlı taraftarlar ise sosyal paylaşım sitelerinde tepkilerini dile getirdi. Taraftarlar, hiçbir Bursaspor taraftarının tesisleri basarak bu şekilde davranamayacağını belirterek, olayın bu şekilde yansıtılması karşısındaki üzüntülerini ifade ettiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası