Ege Postası
Geri

Bursaspor ve Beşiktaş taraftarlarını Yunusemre buluşturdu

Spor Toto Süper Lig’in dördüncü haftasında taraftarları arasında gerginlik yaşanılan Bursaspor ile Beşiktaş Bursa Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi. İki takım taraftarı arasında 10 yıldır süren erginlik son yıllarda iki kulüp...
Bursaspor ve Beşiktaş taraftarlarını Yunusemre buluşturdu
Haberler / Spor
15 Eylül 2013 Pazar 21:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Spor Toto Süper Lig’in dördüncü haftasında taraftarları arasında gerginlik yaşanılan Bursaspor ile Beşiktaş Bursa Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi. İki takım taraftarı arasında 10 yıldır süren erginlik son yıllarda iki kulüp yöneticileri tarafından bitirilmek istenmesine bir destek de Bursa Yunusemre Gençlik Merkezi’nden geldi. Tam 15 bin gencin üyesi olduğu Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Yunus Emre Gençlik Merkezi’nde kurulan dev ekranla Bursasporlu ve Beşiktaşlı taraftarlar maçı birlikte izledi.

Kardeşlik ve dostluk mesajlarının veren gençler, iki takım taraftarları arasında 10 yıldır süren gerginliğin bitirilmesi gerektiğini söyledi. Merkezde toplanan onlarca genç maçı birlikte izledi. Bursasporlu taraftarlar yeşil beyaz formalarını giyerken hemen yanlarında siyah beyazlı formayı giyen Beşiktaşlı taraftarlar da maçı büyük bir heyecan içerisinde takip etti.
Yunusemre Gençlik Merkezi Müdürü Engin Kaya, "Merkezimizin ismi gönül insanı, sevgi insanı Yunusemre’den geliyor. Dolayısıyla böyle bir merkeze de ancak bu yakışırdı. Merkezimize 15 bin genç üye. Gençlerin boş vakitlerini geçirmeleri amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Gençlerimizin iki takım arasındaki gerginliğin bitirilmesi amacıyla maçı birlikte izlemek istediler. Gençlerimiz birlikte maçı izleyerek, kardeşlik ve dostluk mesajı verdi." dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ise "Her iki takım taraftarı gençlerimizin yanyana bu maçı izlemesi her türlü takdirin üzerindedir. Spor, barış ve kardeşliktir. İki takım taraftarı arasındaki gerginliğin bitmesini istiyor herkes. Biz de bu amaç doğrultusunda böyle bir etkinliği 'Yunusemre'nin adının bulunduğu merkezde attık." diye konuştu.
Bursaspor’un 2003-2004 sezonunda küme düşmesinde yeşil beyazlı taraftarlar, küme düşülmesinde Beşiktaş’ı sorumlu tutunca yaklaşık 10 yıldır iki takım taraftarı arasında gerginlik yaşanıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası