Ege Postası
Geri

Bursasporlu Futbolcular Galibiyetten Memnun

BURSASPOR, Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında deplasmanda Sanica Boru Elazığspor'u 2-1 mağlup eden yeşil beyazlı futbolcular maç sonrası yaptığı açıklamalarda 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını dile getirdi. ŞAMİL:...
Bursasporlu Futbolcular Galibiyetten Memnun
Haberler / Spor
30 Kasım 2013 Cumartesi 10:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BURSASPOR, Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında deplasmanda Sanica Boru Elazığspor'u 2-1 mağlup eden yeşil beyazlı futbolcular maç sonrası yaptığı açıklamalarda 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını dile getirdi.
ŞAMİL: PATATES TARLASINDA OYNADIK
Bursaspor'un orta saha oyuncusu Şamil Çinaz, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Şamil, "Saha şartları çok kötüydü. Sanki 'Patates tarlasında' oynadık. Buna rağmen çok önemli 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Maça iyi başladık 1-0'ı bulduk. Sonra bir kopukluk oldu. Daha sonra ikinci yarı top kontrolü bizdeyken iyiydik. Kırmızı karttan sonra sıkıntılı süreç yaşadık ama önemli olan 3 puan. Belluschi'nin golü de harikaydı onu da tebrik ediyorum" diye konuştu.
MURAT: "DAHA İYİ OLACAĞIZ"
Murat Yıldırım da, zeminin çok kötü olduğunu buna rağmen aldıkları 3 puanın büyük önemi bulunduğunu söyledi, Yıldırım, "Daha da iyi olacağız" dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası