Ege Postası
Geri

Bütçede kavga bitmiyor! Ortalık bir anda karıştı

Mecliste devam eden bütçe görüşmeleri kavga, arbede ve sert tartışmalarla sürüyor.
Bütçede kavga bitmiyor! Ortalık bir anda karıştı
Haberler / Politika
12 Aralık 2017 Salı 22:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın sert konuşması ardından kürsüye çıkan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un sözleri iki parti vekillerini karşı karşıya getirdi.

Özkoç, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na konuşmalarında hakaret ettiğini belirterek, “‘Edepsiz’, ‘Alçak’, 2 Haziran 2011 ‘Cibilliyetin gereğini yapıyorsun’, ‘Bazı insanlar var ki yüzüne tükürsen yağmur yağıyor sanır bu da öyle pişkin bir tipdir’. Sizin Cumhurbaşkanı kisvesi altında AKP Genel Başkanı olarak böyle hakaret ederseniz. Biz de AKP Genel Başkanına gerektiği gibi cevap veririz” dedi.

Bu sözler üzerine AK Parti sıralarından fırlayan bazı vekiller kürsüdeki Özkoç’un üzerine yürüdü. CHP’li vekillerde Özkoç’u savunmak için kürsüye gidince iki parti vekilleri arasında arbede çıktı. Dakikalarca süren arbedenin kavgaya dönüşmesini araya giren vekiller engellemeye çalıştı. Genel Kurul’a ara verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası