Ege Postası
Geri

Büyükşehir 3 ilçede o meskenleri satıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar, Konak ve Buca ilçelerinde toplamda 21 meskeni ihale yoluyla satışa çıkardı.  Meskenlerin satılması durumunda belediyenin kasasına 5 milyon 743 bin liranın girmesi bekleniyor.
Büyükşehir 3 ilçede o meskenleri satıyor
Haberler / İzmir
25 Mart 2021 Perşembe 09:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Yaklaşık bir yıldır mücadele edilen koronavirüs pandemisinin ekonomik yükünün en çok bindiği kurumların başında da belediyeler geldi. 

Öte yandan İzmir’de meydana gelen deprem, sel ve hortum gibi felaketleri İzmir Büyükşehir Belediyesi^’nin gider cetvelinde önemli artışlara neden oldu. Gelir gider dengesini yakalamak için ise belediye, mülkiyetindeki taşınmazları satma yoluna gitti.

Bugüne kadar birçok taşınmazı elinden çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde bulunan 21 meskeni ihale yoluyla satışa çıkardı.

Açık teklif usulü gerçekleştirilecek ihalede Karabağlar Yaşar Kemal Mahallesi’ndeki 11, Buca Tınaztepe Mahallesi’ndeki 2 mesken ve Konak Üçkuyular Mahallesi’ndeki 8 mesken satılacak.

Satılacak taşınmazların tahmini satış bedelleri 170 bin ile 504 bin arasında değişirken satışların gerçekleşmesi halinde belediyenin kasasına 5 milyon 743 bin lira girmesi bekleniyor.

İhale, 8 Nisan Perşembe günü Kültürpark Hol-2 binasında 2 Nolu toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası