Ege Postası
Geri

Büyükşehir, 79 taşınmazı daha satışa çıkardı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar İlçesi Yaşar Kemal Mahallesi Uzundere Toplu Konutlarındaki toplam 79 daireyi daha ihaleye çıkardı.
Büyükşehir, 79 taşınmazı daha satışa çıkardı
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Haziran 2023 Pazartesi 16:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ALİ ÇATALBAŞ- EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar İlçesi Yaşar Kemal Mahallesi’nde mülkiyeti belediyede olan Uzundere Toplu Konutlarındaki içleri boş ve dolu olan 79 konutun satışı için ihale bildirimini resmi sitesinde yayınladı. Taşınmazların 31 tanesinin satışının 15 Haziran saat 14:00’te yapılacağı, diğer kalan 48 taşınmazın ise 22 Haziran saat 14:00’te yapılacağı açıklandı.

31 taşınmazın ihalesinde 1 milyon 659 bin lira ile katına göre 2 milyon 22 bin TL tahmini satış bedeliyle satışa çıkarıldı.

Yine 48 taşınmaz da 1 milyon 36 bin TL ile 1 milyon 281 Bin TL arasında değişen tahmini satış bedelleriyle satışa çıkarıldı. 

31 TAŞINMAZIN İHALE AÇIKLAMASI:

Taşınmazların 2886 sayılı kanunun 45. maddesine göre satış ihaleleri, Izmir Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Mahallesi Kültürpark içi 2 No'lu Hol Basmane-Konak/İZMİR adresindeki Hol-2 Binasında 2 No'lu Toplantı Salonunda, komisyon huzurunda 15.06.2023 perşembe günü yapılacaktır.

Satış ihaleleri yapılacak taşınmazlara ilişkin şartname ve ekleri İzmir Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Dairesi Başkanlığı Mesken Şube Müdürlüğü'nden 500,00 (Beşyüz)-TL bedel karşılığında temin edilebilir.

İhaleye katılacak isteklilerin aşağıda belirtilen belgeleri ihale tarihinden bir gün önce 14.06.2023 Çarşamba günü en geç saat 12:00 'ye kadar Mesken Şube Müdürlüğü'ne teslim etmeleri ve İhaleye İştirak Belgesi almaları zorunludur. İhaleye katılacak olanların ihale günü en geç saat 14:00'de Encümen Toplantı Salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir. İhaleye posta yolu ile başvuru yapacak olan isteklilerin ihale teklifini iadeli taahhütlü posta yoluyla ulaştırmaları gerekmekte olup, posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 D.LK 37inci maddesine uygun olarak hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce komisyona ulaşması şarttır, postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecektir. Ihaleler ihale tarihinde saat 14:00'de başlayıp, her bir bağımsız bölüm için 5'er dakika ara ile yapılacaktır.

48 TAŞINMAZIN İHALE AÇIKLAMASI: 

Taşınmazların 2886 sayılı kanunun 45. maddesine göre satış ihaleleri, izmir Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Mahallesi Kültürpark içi 2 Nolu Hol Basmane-Konak/İZMİR adresindeki Hol-2 Binasında 2 No'lu Toplantı Salonunda, komisyon huzurunda 22.06.2023 perşembe günü yapılacaktır.

Satış ihaleleri yapılacak taşınmazlara ilişkin şartnane ve ekleri İzmir Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Dairesi Başkanlığı Mesken Şube Müdürlüğü'nden 500,00 (Beşyüz)-TLþedel karşılığında temin edilebilir.

İhaleye katılacak isteklilerin aşağıda belirtilen belgeleri ihale tarihinden bir gün önce 21.06.2023 Çarşamba günü en geç saat 12:00 'ye kadar Mesken Şube Müdürlüğü' ne teslim etmeleri ve İhaleye İştirak Belgesi almaları zorunludur. Ihaleye katılacak olanların ihale günü en geç saat 14:00'de Encümen Toplantı Salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir. İhaleye posta yolu ile başvuru yapacak olanisteklilerin ihale teklifini iadeli taahhütlu posta yoluyla ulaştırmaları gerekmekte olup, posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 DLK 37inci maddesine uygun olarak hazırlanması ve teklifin ihalesaatinden önce komisyona ulaşması şarttır, postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecektir. Ihaleler ihale tarihinde saat 14 00'de başlayıp, her bir bağımsız bölüm için 5'er dakika ara ile yapılacaktır.

İhalede istenecek belgeler

a) Yasal yerleşim yeri belgesi

b) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve fax numarası ile elektronik posta adresi

e) Gerçek Kişilerin T.C. Kimlik Numaralı Nüfus cüzdam sureti, Tüzel Kişilerin Vergi Kimlik Numarasi

d) Geçici teminat bedeli makbuzu veya teminat mektubu

e) Ihale Şartnamesi alındı makbuzu

f) Istekli adına vekaleten iştirak ediliyorsa, isteklinin adina teklif vermeye yetkili olunduğuna dair noter tasdikli vekaletname ve imza omeği

g) Ihale dokümanı içinde bulunan "Ihale şartnamesini okudum ve şartnamede yazılı hususlanın tamamını olduğu gibi kabul ve taahhüt ederim. Her çeşit tebligat aşağıdakı adresime yapılabilir taahhütnamesi

h) Kamu ihalelerinden yasaklanmadığına dair taahhütname

12.06.2023 ile 16.06.2023 tarihlerinde 10.00/12:00-1400/16:00 saatleri arasında Mesken Şube Müdürlüğü iletişim numaralarından randevu oluşturularak fiili durumu boş olan daireler gösterilecektir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası