Ege Postası
Geri

Büyükşehir Belediyesi'nden, ihtiyaç sahibi 8 bin aileye iaşe paketi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşları bu Ramazan'da da yalnız bırakmadı. İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla hazırlanan toplam 8 bin adet iaşe paketi, belediyede kayıtlı olan ve önceden ekmek...
Büyükşehir Belediyesi'nden, ihtiyaç sahibi 8 bin aileye iaşe paketi
Haberler / Genel
9 Temmuz 2013 Salı 14:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşları bu Ramazan'da da yalnız bırakmadı. İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla hazırlanan toplam 8 bin adet iaşe paketi, belediyede kayıtlı olan ve önceden ekmek ve yemek yardımı yapılan ailelere Ramazan öncesi dağıtıldı. Kadir Has Vakfı tarafından temin edilen iaşeler de yine aynı şekilde ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

Otobüslerle mahallelerinden alınan vatandaşlar, iaşe dağıtım merkezine getirildi ve burada kendilerine iaşe paketleri teslim edildi. Yine otobüslerle mahallelerine kadar bırakılan vatandaşlar, iaşelerini kolaylıkla ve herhangi bir kargaşa görüntüsüne mahal vermeden temin etmiş oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere destek olduklarını ifade ederek, "Öncelikle tüm Kayserili hemşehrilerimin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah'tan nice Ramazanlara ulaşmalarını temenni ediyorum. Bu ay Cenab-ı Hakk'a karşı kulluk vazifelerimizi yerine getirme ayı, açlık ile terbiye ayı, nefsi terbiye etme ayı, bir taraftan da fakirleri düşünme, onları görme gözetme ayıdır. Bunun yanısıra belediye olarak fakirlerimizi düşünüp onların sofrasına birazcık da olsa katkıda bulunma zamanı olarak değerlendiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak biz tüm mahallelerimizdeki fakir aileleri tespit etmiş durumdayız ve onlara günlük ekmek ve yemeklerini veriyoruz. Ayrıca, Ramazan ayında sofralarında daha farklı gıdalar olsun diye iaşe paketleri dağıtmaya devam ediyoruz. Bütün bunları yaparken de bir nezaket içinde, bir kibarlık içinde yapıyoruz." dedi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan iaşe paketlerinde 4 kilogram şeker, 2 kilogram çay, 2 kilogram siyah zeytin, 2 kilogram kuru fasulye, 2,5 kilogram pirinç, 2 kilogram nohut, 4 kilogram makarna, 1 kilogram kırmızı mercimek, 5 litre ayçiçek yağı ve 850 gram domates salçası bulunuyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası