Ege Postası
Geri

Büyükşehir Genel Sekreteri Gökçe operasyon geçirdi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Ankara'da operasyon geçirdi. Gökçe, geçirdiği operasyon sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.
Büyükşehir Genel Sekreteri Gökçe operasyon geçirdi
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Eylül 2021 Cumartesi 17:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr Buğra Gökçe, Ankara'da bir hastanede cerrahi operasyon geçirdi. Yüzünden oprasyon geçirdiği öğrenilen Gökçe'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Operasyon sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Gökçe, "Dostlar, Ankara’da geçirdiğim operasyon sonrası sağlık durumum gayet iyi. Kısa sürede toparlanıp İzmir’e ve ülkemize hizmet etmek için görevimin başında olacağım. Çiçek göndermemeniz ricasıyla, Koruncuk Vakfı’na çocuklar için bağışta bulunabilirsiniz. Doktorumuza ve ekibine teşekkür ediyor, arayan ve güzel dileklerde bulunan tüm dostlara sevgilerimi iletiyorum" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası