Ege Postası
Geri

Büyükşehir Türkiye ikincisi

BÜYÜK Erkekler Greko-Romen Türkiye Şampiyonası'nda İzmir Büyükşehir Belediyespor, Türkiye ikincisi olurken, 5 sporcu ise madalya kazandı.
Büyükşehir Türkiye ikincisi
Haberler / İzmir
14 Aralık 2012 Cuma 13:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  12-13 Aralık tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen Büyük Erkekler Greko-Romen Türkiye Şampiyonası'nda İzmir Büyükşehir Belediyespor tulum çıkardı. Yeni sezona yeniden yapılanmayla giren İzmir Büyükşehir Belediyepsor Güreş takımı, Greko-Romen'de Türkiye ikincisi olurken, 5 sporcu ise madalya ile döndü. 55 kiloda Harun Bozoğlu, 74 kiloda Emrah Kuş, 84 kiloda Şaban Karataş ve 120 kiloda Emin Öztürk gümüş , 96 kiloda Ahmet Taçyıldız ise bronz madalyanın sahibi oldu.

İzmir BŞB, ise Ankara ekiplerini geride bırakarak 66 puanla lider İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un ardından 54 puanla ikinci sırada şampiyonayı tamamladı.

Teknik Direktörü Kemal Altay, İzmir'e büyük bir onur yaşattıklarını belirterek, "Ankara'da düzenlenen şampiyonada greko-romen takımımız iyi dereceler kazandı. Çok şanssız karşılaşmalar oynadık ancak Türkiye'nin en iyi kulüplerinin katıldığı organizasyonda ilk iki içerisinde olmak bizi onurlandırdı. Bu başarılarımızın devam gelecek" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası