Ege Postası
Geri

Büyükşehir'de teşkilat şeması değişti

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde beklenen kadro değişimi, belediyenin teşkilat şemasının değişimiyle gerçekleşecek. Başkan Aziz Kocaoğlu bir yandan yer değiştireceği veya görevden alacağı bürokratlarla ilgili çalışmasını yaparken, öte yandandan Bütünşehir Yasasıyla birlikte artan kadro sayısına göre yeni teşkilat şeması yapıldı. Şema 30 Nisan’da yapılacak olağanüstü Meclis toplantısında oylanacak. Başkan Kocaoğlu, sürpriz atama olabileceğini söyledi.
Büyükşehir'de teşkilat şeması değişti
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Nisan 2014 Cumartesi 09:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Başkan Kocaoğlu ve üst düzey bürokratlarını çalışması sonucu ortaya çıkan yeni şemayla Daire Başkanlıkları ve müdürlük sayıları arttırıldı. İki görevi üstlenen Daire Başkanlıkları’ndan bazıları ayrıldı. Yeni şemaya göre de Başkan Kocaoğlu, bürokratlarla ilgili tasarrufunu kullanarak atamalar yapacak. Atamalarda, kapanan İl Özel İdaresi’nden gelen bürokratlara da görevler verilecek. 

Belediye kulislerinde Büyükşehir kadrolarına mevcut belediye ve il özel idaresinden gelenler dışında, başka kentlerden bir veya iki bürokratın da göreve başlayabileceği önesürüldü. Emekliliği gelen ve yolların ayrılmasına karar verilecek bürokratlar önce izne çıkarılacak, yerlerine yapılacak vekalete atamalar daha sonra asalete dönüştürülecek. Belediye’nin farklı birimlerindeki bürokratlara yeni görevler verilerek bir kan değişimi de yapılacak.


KOCAOĞLU'NDAN SÜRPRİZ SİNYALİ 
30 Nisan 2014’te belediye meclisini olağanüstü toplantıya çağıran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, belediyede devam eden kadro revizyonu ve içlerinde üst düzey bürokratların da yer aldığı rotasyon hakkında “Sürpriz atamalar olabilir” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası