Ege Postası
Geri

Büyükşehir'de yeni revizyon dalgası: Gökçe'ye yeni görev

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Başkan Aziz Kocaoğlu'ndan yeni revizyon hamlesi geldi. Bürokrat kadrosunda köklü değişikliklere giden Kocaoğlu, geçtiğimiz yıl Ankara Çankaya Belediyesi'nden gelen Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe'nin yetkilerini arttırarak görev alanını genişletti. Diğer yandan, Başkan Kocaoğlu, emekliliğe hazırlanan Genel Sekreter Pervin Şenel Genç'in yükünü de hafifletti. Büyükşehir'de yeni revizyon dalgası
Büyükşehir'de yeni revizyon dalgası: Gökçe'ye yeni görev
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Haziran 2015 Cumartesi 10:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Geçtiğimiz aylar belediyedeki a takımında yaptığı değişiklikler ile bürokrat kadrosunu genişleten ve yeni bağlanan ilçelere yönelik kadroyu genişleten Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu'ndan seçimlerin ardından faş bir kadro hamlesi geldi.

GENEL SEKRETER YARDIMCISI GÖKÇE'YE YENİ GÖREVLER

Geçtiğimiz yıl içerisinde Ankara'nın Çankaya Belediyesi'nden transfer edilen ve kısa süre içerisinde genel sekreter yardımcılığına yükselen bürokrat Buğra Gökçe'ye yeni görevler verildi. Halen Fen İşler Daire Başkanlığı ve Genel Sekreter Yardımcılığı görevini eş zamanlı yürüten Gökçe, İZSU'ya vekaleten genel müdür olarak atanan genel sekreter yardımcısı Fügen Selvitopu'na bağlı daire başkanlıklarının bir kısmını da devraldı. Buna göre, etüt proje dairesi Gökçe'ye bağlanırken, ulaşım sistemleri de Gökçe'ye devredildi. Genel Sekreter Yardımcısı Gökçe, bundan sonraki süreçte Ulaşım ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı görevini de yürütecek.


GENÇ EMEKLİLİĞE Mİ HAZIRLANIYOR'

Diğer yandan, Eylül ayının ardından emekli olması gündeme gelen ve Büyükşehir Davası sırasında cezaevinde kalan Kocaoğlu'na en yakın bürokratlar arasında yer alan Genel Sekreter Pervin Şenel Genç'in de rotasyon sonrasında görev yükü hafifledi. Pervin Şenel Genç, yeni teşkilat şemasına göre şimdiden sonra protokol birimi ve Eşrefpaşa Hastanesi ile ilgili çalışma yapacak. Çevre koruma, zabıta, katı atık, işletme ve iştirakler, itfaiye gibi daire başkanlıkları ise Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Bey'e bağlandı.

BAŞKAN'DAN İKİNCİ OPERASYON HAMLESİ

Bürokratlarına geçtiğimiz günlerde çeşitli uyarılarda bulunduğu öğrenilen ve son günlerdeki gergin hali gözlerden kaçmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Eylül ayında yeni bir revizyona daha gitmeye hazırlandığı belirtildi. Geçtiğimiz ay ulaşım sistemindeki değişiklik nedeniyle yaşanan kaos ortamı sonrasında ESHOT'ta görevli üst düzey bürokratlardan Genel Sekreter Yardımcısı Raif Canbek ve Genel Müdür Yardımcısı Fazıl Ölçer'le ilgili değişikliğe hazırlandığı öğrenilen Başkan Kocaoğlu'nun esas operasyonu ise iki numaraları genel sekreter koltuğunda yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Pervin Şenel Genç'in emekli olması halinde dört isim üzerinde duran Kocaoğlu'nun geçtiğimiz seçimlerde CHP İzmir milletvekili adayı olan Turgay Bozoğlu, İZFAŞ'ın başında vekaleten görev yapan Gül Şener, Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe ya da Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Bey'i göreve getirmeyi planladığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası