Ege Postası
Geri

Büyükşehir'den çocuklara 23 Nisan hediyesi: Doğal Yaşam Parkı’na girişler ücretsiz

İzmir Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 27 Nisan’a kadar 18 yaş altı öğrenciler ve okul gezilerinin refakatçileri için Doğal Yaşam Parkı’na girişleri ücretsiz yaptı.
Büyükşehir'den çocuklara 23 Nisan hediyesi: Doğal Yaşam Parkı’na girişler ücretsiz
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Nisan 2025 Salı 09:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler ile coşkuyla kutlanıyor. Çocuklar için birbirinden renkli programlar hazırlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı’na girişleri de ücretsiz yaptı. 0-6 yaş arasındaki çocukların ücretsiz şekilde giriş yaptığı Doğal Yaşam Parkı, 27 Nisan tarihine kadar 18 yaş altı çocuklar için de ücretsiz oldu.

Öğrenciler ve okul grupları ile düzenlenen gezilerde, öğrencilere eşlik eden öğretmen, rehber ve görevliler de parka ücretsiz olarak girebiliyor.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası