Ege Postası
Geri

Büyükşehir'e üçüncü silkeleme: Bakanlıktan 1.5 milyarlık kesinti daha!

Hazine ve Maliye Bakanlığı; geçmişten gelen vergi borçlarıyla nedeniyle üçüncü kez İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iller bankası ödeneği kaynağından 1 milyar 569 milyon TL kesti.
Büyükşehir'e üçüncü silkeleme: Bakanlıktan 1.5 milyarlık kesinti daha!
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Mart 2025 Salı 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SGK prim borçları sebebiyle CHP’li belediyelere yönelik haciz işlemleri hakkında açıklamalarda bulunarak, "Borç ödemeye direnen belediyelerin tahsilatını kaynaktan yapacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kaynaklarından SGK borçları nedeniyle bir kez daha kesintiye gitti. 

Büyükşehir Belediyesi’nin İller Bankası’ndan alması gereken payından, Aralık ayında 1.520 milyar, Ocak ayında 1.569 milyar TL kesinti yapan bakanlık, üçüncü kez olarak 1 milyar 569 milyon TL'yi kesti. 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası