Ege Postası
Geri

Büyükşehir’deki o ihale öncesi taşeron korkusu!

Büyükşehir Belediyesi’nin 4084 personeli ilgilendiren hizmet alım ihalesi öncesi konuşan DİSK Şube Başkanı Yıldız, “Kadro beklerken can veriyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi işçilerini büyük bir tehlike bekliyor. Bu ihale süreci sadece işçiler için değil, belediye ve bağlı şirketleri için de tehlikedir” dedi. Büyükşehir'de 4084 personeli ilgilendiyor
Büyükşehir’deki o ihale öncesi taşeron korkusu!
Haberler / Güncel
6 Kasım 2017 Pazartesi 11:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Büyükşehir Belediyesi, kentteki temel hizmetlerin yerine getirilmesi için 22 Kasım’da ihale çıkıyor. 4084 personeli ilgilendiren ve mevcut belediye çalışanlarının yaptığı 2 yıllık hizmet alımı öncesinde nefesler tutulurken, Hükümet kanadından üst üste gelen “taşerona kadro” vaatleri sonrasında beklentiler yükseldi.

Çalışanların gözü kulağı Ankara’dan gelecek habere çevrilirken, kentteki temel hizmetleri yakından ilgilendirilen ihalede personelin kaderi bir kez daha çizilecek.

Ege Telgraf’tan Erman Şentürk’ün haberine göre, DİSK Genel-İş Sendikası İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Arif Yıldız, taşerona kadro konusunda Ankara’ya çağrıda bulundu.

Yıldız, “Kadro beklerken can veriyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi işçilerini büyük bir tehlike bekliyor. Bu ihale süreci sadece işçiler için değil, belediye ve bağlı şirketleri için de tehlikedir. Her hizmet alımı döneminde aynı çileyle karşı karşıya kalıyoruz. Artık belediyenin asli hizmetleri ihale edilmesin. Aracılar zengin edilmesin” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası