Ege Postası
Geri

Büyükşehir’den ‘bağımsız yaşam’ çağrısı

İzmir Büyükşehir Belediyesi madde kullanımı ve bağımlılıkla mücadeleyle ilgili geniş kapsamlı bir çalıştaya imza atmaya hazırlanıyor. Çalıştaya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılabileceği ifade edildi. Büyükşehir’den ‘bağımsız yaşam’ çalıştayı
Büyükşehir’den ‘bağımsız yaşam’ çağrısı
Haberler / Güncel
26 Şubat 2020 Çarşamba 16:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin kanayan yarası ve gençlerin hayatını karartan kullanım yaşı gün geçtikçe ilk okul seviyesine kadar düşen  madde kullanımı ve bağımlılıkla mücadele konusunda geniş kapsamlı bir çalıştaya imza atmaya hazırlanıyor.

Madde kullanımı ve bağımlılıkla mücadelede yeni yol haritasının çıkarılacağı çalıştayda yerel yönetimlerin yasal yetki ve sorumlulukları, sosyal ve rehabilitasyon uygulamaları gibi çeşitli konular hakkında uzmanlar tarafından Türkiye’den örneklerle sunumlar yapılacak.

İki gün sürecek olan çalıştay 28 Şubat Cuma başlıyor. Saat 09.30 - 13.00 ile 29 Şubat 2020 Cumartesi saat 15.00 - 17.00’de Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek çalıştaya katılacaklar arasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Özhan Yıldız ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya yer alırken, programı doğrultusunda İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın da açılış konuşmasında yer alacağı bildirildi.

Öte yandan çalıştaya davet edilenler arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da olduğu bilgisi öğrenilirken,  CHP liderinin yoğun programı arasında çalıştaya fırsat bulabilirse katılalabileceği ifade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası