Ege Postası
Geri

Büyükşehir’e iki transfer birden

Bayraklı Belediyesi Başkan Yardımcıları Murat Koçak ve Yıldırım Ayaz İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne geçme kararı aldı. Ayaz’ın İZSU’da görev alacağı öğrenilirken Koçak’ın ise ayrılma kararını Başkan Sandal’a bildirdiği öğrenildi.
Büyükşehir’e iki transfer birden
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Şubat 2021 Çarşamba 11:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın kadrolaşmaya yönelik çalışmaları sürerken sürpriz bir ayrılık kararı gündeme geldi. Belediye Başkan Yardımcıları Murat Koçak ve Yıldırım Ayaz’ın İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde görev almak için çalışma yürüttüğü öğrenildi.

Yenigün'den Halime Erdoğan'ın haberine göre; CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan’ın akrabası olan Koçak, Sandal döneminde başkan yardımcılığı görevine getirilmişti. Belediyenin teknik müdürlüklerinden sorumlu olan Koçak’ın Büyükşehir’e transferi için görüşmeler yaptığı öğrenildi. Büyükşehir’den olumlu görüş alan Koçak’ın Bayraklı Belediye Başkanı Sandal’a durumu bildirdiği ve ayrılma fikrini ilettiği ifade edildi.

Bayraklı’da eski Başkan Hasan Karabağ ile uzun yıllar çalışan Belediye Başkan Yardımcısı Yıldırım Ayaz da Büyükşehir’den yana tercih kullandı. Sandal’ın yetkilerini alarak kızak göreve çektiği Ayaz’ın İZSU Genel Müdürlüğü bünyesinde daire başkanlığı kadrosuna atanacağı öğrenildi. Ayaz, Bayraklı’nın kuruluş döneminde Karşıyaka Belediyesi’nden gelen isimler arasında yer alıyordu.

Ayrıca, Başkan Sandal ile birlikte göreve gelen Başkan Yardımcısı Ulaş Aydın geçtiğimiz yıl İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne transfer olmuş, sosyal hizmetler daire başkanlığı kadrosuna atanmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası